JEUGD DFC F1 – Unitas F2: 9-0

22 januari 2011 868x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD DFC F1 – Unitas F2: 9-0

De winterstop is voorbij en de eerste trainingen zijn achter de rug. De spelers van F1 hebben veel zin in de 1e wedstrijd. De tegenstander heet Unitas. Even na half twaalf wordt er afgetrapt en direct na de aftrap jaagt F1 de tegenstander op. Deze wordt langzaam maar zeker teruggedrongen. Sükrü gaat voorop in de strijd en uti een voorzet van hem schiet Stijn van dichtbij de 1-0 binnen. Even later neemt Stijn een hoekschop en met veel effect gaat deze via de tweede paal binnen. Inmiddels is Yassine in het veld en na een korte solo schiet hij van heel ver de 3-0 in de touwen. Het is tevens zijn laatste actie: met een blessure aan zijn bovenbeen verlaat hij het veld. De andere jongens gooien er nu een schepje bovenop en na doelpunten van Sükrü (2x), Ryan en Efe wordt een 7-0 ruststand bereikt.

In de tweede helft wordt er minder goed samengespeeld. De individuele acties zijn soms wel erg mooi, maar lange tijd wordt er niet gescoord. Ook Unitas probeert met een paar goede counters nog een doelpunt te maken; hun grootste kans wordt echter door keeper Michael knap tegengehouden. Efe speelt de bal knap diep op Stijn, die deze keer niet wacht op zijn tegenstander, maar direct versnelt en 4 spelers voorbij gaat en al vallend schiet hij de bal in de verre hoek. Vlak daarna maakt Stijn zelfs zijn 4e van deze wedstrijd en tevens de laatste: 9-0.

Met veel inzet en strijd heeft F1 een knappe teamprestatie geleverd. Heel goed gedaan!
Tekst:Hans Ijben

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com