DFC wint oefenduel met 4-0 van EBOH-zat*Drie goals spits Marvin Hooplot

11 januari 2011 718x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint oefenduel met 4-0 van EBOH-zat*Drie goals spits Marvin Hooplot

Update – DFC oefende dinsdagavond thuis tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH. De roodwitte formatie zegevierde overtuigend met 4-0 na een 1-0 ruststand. Marvin Hooplot (foto-inzet) scoorde drie keer. De 4-0 kwam op naam van Kenneth Klaverweide (en niet van Franklin Wielingen zoals aanvankelijk gemeld).

EBOH acteert in de competitie als derdeklasser een afdeling lager dan de ploeg van trainer Paul Koster. Die was in elk geval dik tevreden dat eindelijk weer eens kon worden gespeeld. ´Want we willen zo snel mogelijk weer wedstrijdritme opdoen´, had de trainer al eerder laten weten.
 
De wedstrijd werd daarom gespeeld op het kunstgrasveld van DFC. Aanvankelijk zou het gewone hoofdveld van DFC strijdtoneel zijn maar om dat veld te sparen met het oog op de competitiewedstrijd zaterdag thuis tegen AZVV werd daar gistermorgen vanaf gezien.
 
In het eerste bedrijf kreeg EBOH enkele kansjes maar na de hervatting was DFC in alle opzichten heer en meester. Marvin Hooplot stond in de punt en waardeerde die positie dus met een fraaie hattrick. Bij DFC was vrijwel iedereen fit en van de partij. Vanzelfsprekend werd er door trainer Paul Koster wel enkele malen (door)gewisseld.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com