DFC hervat competitie zaterdag met thuiswedstrijd tegen AZVV

10 januari 2011 692x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC hervat competitie zaterdag met thuiswedstrijd tegen AZVV
Komende zaterdag 15 januari hervat DFC de competitie in de tweede klasse E met een thuiswedstrijd tegen het vermaarde AZVV uit Axel. De laatste keer dat DFC voor de competitie in actie kwam was acht weken geleden (20 november) toen in Westkapelle met 0-2 werd gewonnen van De Noormannen.
 
**EXTRA FOTO´S TRAININGSKAMP –  Trainer Paul Koster stuurde nog enkele foto\’s van het zeer geslaagde trainingskamp van afgelopen weekeinde. Paul: ,,De kamp-competitie is uiteindelijk gewonnen door de Piraten. De competitie bestond uit: quiz / boomstammenloop/ mountainbiken / paintballen. Zie de winnaars op de bijgaande foto´s met de piratenvlag.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com