DFC herstelt jarenlange augustus-traditie met het Van Adrichem Toernooi

7 januari 2011 638x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC herstelt jarenlange augustus-traditie met het Van Adrichem Toernooi

Het vermaarde Augustus-toernooi van DFC keert na enkele jaren terug. Dat gebeurt onder een nieuwe titel: Het ´Van Adrichem Toernooi´, vernoemd naar DFC´s huidige hoofdsponsor.

Zoals gebruikelijk komen de deelnemers weer uit de stad Dordrecht. In de editie van 2011 zijn dat behalve gastheer DFC de stadgenoten Oranje Wit, RCD en het eerste zondagteam van EBOH. De speeldata zijn donderdag 11 en zaterdag 13 augustus. Het speelprogramma volgt later.
 
*De selectie van DFC is vrijdag vertrokken naar Otterlo op de Veluwe voor een driedaags trainingskamp. Twee dagen na de terugkeer wacht dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen het eerste zaterdagteam van stadgenoot EBOH dat derde klas speelt. Deze wedstrijd begint om half acht en wordt gespeeld op het hoofdveld van DFC.
 
*Op zaterdag 15 januari hervat DFC de competitie in de tweede klasse E met een thuiswedstrijd tegen het vermaarde AZVV uit Axel. De laatste keer dat DFC voor de competitie in actie kwam was 20 november toen in Westkapelle met 0-2 werd gewonnen van De Noormannen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com