Carnaval barst los: Komende zaterdag Nar Veure Bal*Zondag Familiefeest

25 januari 2011 934x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Carnaval barst los: Komende zaterdag Nar Veure Bal*Zondag Familiefeest

De carnavalstijd is weer volledig aangebroken. Vanzelfsprekend ook bij DFC. Het eigen carnavalsgilde Nar Veure heeft dit jaar als motto Nar Veure Staat Piraat. Het gilde heeft de volgende activiteiten georganiseerd:

*Zaterdag 26 februari: Nar Veure Bal. Aanvang 21.00 uur, locatie het clubgebouw van DFC. Entree 5 euro p.p. Er is weer een Bal Masqué. Voor de muzikale omlijsting zorgen o.m. diverse kapellen en Club Elluv. Tijdens het bal pakt Nar Veure rond middernacht uit met een wervelende surprise act. ,,Kom dat zien kom dat zien´´, aldus coördinator Fred Rackwitz. ,,De act wordt gesponsord door  www.4cats.nl  ´´.
 
*Zondag 27 februari: Familie Carnaval DFC. Aanvang 13.30 uur, locatie het clubgebouw van DFC. De entree is gratis. Behalve diverse (muzikale) optredens is er de verkiezing van de Best Verklede Piraat.
 
*Zaterdag 5 maart: Narretrappersbal in samenwerking met De Schenkeltrappers (EBOH). Dat gebeurt op de locaties De Kazerne en De Pontonnier aan de Houttuinen die aan elkaar worden verbonden door middel van een loopsluis. Een avond vol afwisselend entertainment van zangers, DJ’s en muziekkapellen in verschillende ruimtes die omgetoverd zijn tot een leutpaleis. Op 5 minuten loopafstand van de parkeergarage Spuiboulevard die 24 uur per dag is geopend.
De voorverkoop is inmiddels gestart en vanaf vandaag (1 februari) zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij de welbekende verkoopadressen (zie de affiche onder de rubriek Bekijk de Foto´s).
 
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com