2 E (3): AZVV succesvol met counter-aanpak*Geluk zit DFC niet mee

15 januari 2011 996x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): AZVV succesvol met counter-aanpak*Geluk zit DFC niet mee

*Vervolg verslag DFC – AZVV – In het tweede bedrijf kroop AZVV met de stevige wind in de rug iets meer uit z´n schulp overigens zonder indruk te maken. Opnieuw beperkte de gasten zich tot de counter. Die aanpak leverde niettemin succes op.

Na zo’n twintig minuten werd een doorgebroken AZVV-speler onderuit gehaald door Clifton Sewpersad. De Zeeuwen benutten de toegekende strafschop feilloos: 0-1. Clifton blesseerde zich bij die actie en werd vervangen Franklin Wielingen.
 
Met nog enkele offensieve wissels probeerde DFC het tij te keren. AZVV liet zich echter niet vermurwen en bleek bijna perfect te kunnen omspringen met de geboden ruimte. De Zeeuwse ploeg stootte door naar een 0-3 voorsprong die niet meer in gevaar kwam.
 
Toen invaller Robin Ramesar met een schitterende vrije trap de aansluitingstreffer op het scorebord bracht (1-3) leek de spanning terug te keren. Maar verder dan een door de opgerukte Marvin Langevoort onbenutte kans kwam DFC helaas niet. (Verslag mmv Cees van der Sluis).
 
DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad (65m Franklin Wielingen), Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Nick Stam, Hikmet Uysal (72m Robin Ramesar), Erik Vos, Merijn van Groesen (60m Appie Güler), Suleiman van der Straaten, Kenneth Klaverweide, Aaron Perez Maria. Wissels niet ingebracht: Koen van Torenburg, Jonathan Dubbeldam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com