Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 E (1): DFC verliest bij Nieuwdorp (2-1)*VVC lost Arnemuiden af als koploper
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 E (1): DFC verliest bij Nieuwdorp (2-1)*VVC lost Arnemuiden af als koploper

19 januari 2011 808x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): DFC verliest bij Nieuwdorp (2-1)*VVC lost Arnemuiden af als koploper

In de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal incasseerde DFC vanmiddag opnieuw een nederlaag. In Zeeland werd met 2-1 verloren van Nieuwdorp na een 1-0 ruststand. DFC miste overigens enkele basisspelers onder wie Bas Verhoeven, Marvin Hooplot en Clifton Sewpersad.

De afdeling kent opnieuw een nieuwe koploper. Leider Arnemuiden ging fors onderuit bij Duiveland. VVC’ 68 triomfeerde over De Noormannen en is nu de nieuwe lijstaanvoerder, waaruit andermaal blijkt dat het competitieverloop erg grillig is. Verrassend was ook het verlies van Pelikaan thuis tegen Internos.
 
Nieuwdorp nam kort voor rust de leiding via Yannick van As. Na de hervatting benutte Niels Mulder een wegens hands toegekende strafschop. Pal daarop reduceerde invaller Davut Sahan DFC´s achterstand (2-1). Daarna ontstond een oerspannende slotfase waarin beide ploegen volop mogelijkheden kregen het duel te beslissen (Nieuwdorp) dan wel te laten kantelen (DFC). DFC mocht zich overigens na afloop terecht beklagen over de kwaliteit van de arbitrage.
 
Uitslagen 2 E vandaag: AZVV – Oostkapelle 1-1, Duiveland – Arnemuiden 5-0, Nieuwdorp – DFC 2-1, Serooskerke – Dinteloord 0-1, VVC’68 – De Noormannen 4-1, Zwaluwe – SSV’65 1-1, Pelikaan – Internos 0-2.
 
Stand: VVC’68 12-24, Dinteloord 12-23, Arnemuiden 13-23, Internos 13-22, Nieuwdorp 13-20, Pelikaan 12-19*, DFC 11-16, Duiveland 12-16, SSV’65 11-15, Oostkapelle 12-15, Zwaluwe 12-13, AZVV 13-12, De Noormannen 12-11, Serooskerke 12-10.(*Winnaar eerste periode).
 
Stand 2de periode: Arnemuiden 5-12, VVC´68 4-10, Dinteloord 4-10, AZVV 5-10, Duiveland 4-7, Internos 4-6, Nieuwdorp 5-6, SSV´65 3-4, De Noormannen 4-4, DFC 3-3, Serooskerke 4-3, Zwaluwe 4-2, Pelikaan 4-1, Oostkapelle 4-1.
Programma 29 januari: Arnemuiden – Serooskerke, De Noormannen – AZVV, DFC – Duiveland, Dinteloord – Pelikaan, Internos – VVC´68, Oostkapelle – Zwaluwe, SSV´65 – Nieuwdorp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com