Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | 2 E (1): DFC lijdt eerste thuisnederlaag (1-3)*Arnemuiden nieuwe koploper
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

2 E (1): DFC lijdt eerste thuisnederlaag (1-3)*Arnemuiden nieuwe koploper

13 januari 2011 676x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (1): DFC lijdt eerste thuisnederlaag (1-3)*Arnemuiden nieuwe koploper

In de tweede klasse E beleefde DFC een teleurstellend middagje na acht weken gedwongen stilstand. De roodwitte formatie ging thuis met 1-3 onderuit tegen hekkensluiter AZVV. Het betekende de eerste thuisnederlaag van DFC dit seizoen. De ploeg wist zijn eerdere (vier) duels op eigen veld alle te winnen.

AZVV uit Axel bevestigde met de triomf z’n opmerkelijke opleving. De ploeg uit Zeeuws-Vlaanderen draait na de zege zelfs volop mee in de strijd om de tweede periodetitel.  Ook droeg het de niet gewilde rode lantaarn over aan Serooskerke.
 
Arnemuiden is na vandaag de nieuwe koploper in 2 E via een 3-2 zege op Zwaluwe. De concurrenten VVC’68 en Pelikaan kwamen niet in actie – hun duels werden afgelast.
 
Uitslagen 2 E vandaag: Arnemuiden – Zwaluwe 3-2, DFC – AZVV 1-3, Dinteloord – Nieuwdorp 3-2, Internos – Duiveland 3-0, Oostkapelle – VVC´68 afg., Pelikaan – Serooskerke afg., SSV´65 – De Noormannen afg.
Stand: Arnemuiden 12-23, VVC’68 11-21, Dinteloord 11-20, Pelikaan 11-19*, Internos 12-19, Nieuwdorp 12-17, DFC 10-16, SSV’65 10-14, Oostkapelle 11-14, Duiveland 11-13, Zwaluwe 11-12, De Noormannen 11-11, AZVV 12-11, Serooskerke 11-10.(*Winnaar eerste periode).
 
Stand 2de periode: Arnemuiden 4-12, AZVV 4-9, VVC´68 3-7, Dinteloord 3-7, Duiveland 3-4, De Noormannen 3-4, DFC 2-3, SSV´65 2-3, Serooskerke 3-3, Internos 3-3, Nieuwdorp 4-3, Zwaluwe 3-1, Pelikaan 3-1, Oostkapelle 3-0.
Programma 22 januari: AZVV – Oostkapelle, Duiveland – Arnemuiden, Nieuwdorp – DFC, Serooskerke – Dinteloord, VVC’68 – De Noormannen, Zwaluwe – SSV’65, Pelikaan – Internos.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com