Veteranen kregen in sportschool lesje spinning maar wonnen derde helft ruim

12 december 2010 1224x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veteranen kregen in sportschool lesje spinning maar wonnen derde helft ruim

De  vermaarde DFC Veteranen ontbraken donderdagavond in het clubgebouw. Geen wonder want ze bezochten die avond de bekende  sportschool van Henk en Inge Robbemond aan de De Jagerweg in Dordrecht. Eerder was daar de selectie van DFC te gast.

Veteraan Bert Boogert: ,,De weersomstandigheden waren dusdanig dat we ook een spinning les hebben gekregen van Henk. De veteranen deden hun best onder opzwepende muziek en een zeer fanatieke Henk Robbemond. De derde helft werd zoals gewoonlijk ondanks de zware inspanningen gewoon gewonnen door de DFC Veteranen. We bedanken bij deze Inge en Henk voor hun gastvrijheid.´´
 
*Meer info over de Sportschool van Henk en Inge Robbemond: www.wocdifference.nl/
 
*Bijgaand diverse foto´s van het sportieve gebeuren gemaakt door Ronald Blokland, waarvoor dank.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com