Training in gymzaal krijgt apart karakter met zaalvoetbal en powerblock

8 december 2010 1639x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Training in gymzaal krijgt apart karakter met zaalvoetbal en powerblock

De zaaltraining van dinsdagavond van DFC 1 en 2 in de gymzalen van het Insula College in Dubbeldam kende een verrassend verloop. Geen standaardoefeningen maar voornamelijk een interne competitie zaalvoetbal.

Een enthousiaste teamleider Cees van Woerkom: ,,In de zalen aan de Koningsstraat werd een heuse competitie gedraaid met 7 teams. Dat kon makkelijk want de opkomst van DFC 1 en 2 was 28 man. Er konden drie wedstrijden tegelijk worden gespeeld. Het ´vrije´ team sloeg onder leiding van trainer Paul Koster aan het powerblocken. Uiteindelijk won het Team Peute de competitie. Niet zo verwonderlijk met de inbreng van zaalvoetballers pur sang als Kenneth Klaverweide en Marvin Hooplot´´.
 
,,Maar het belangrijkste was zonder meer dat rondom en tijdens de wedstrijden het plezier weer voorop  stond. Dus ondanks de weeromstandigheden toch  een nuttige training.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com