Selectie DFC werkt zich uit de naad tijdens intensief middagje Funkicken

18 december 2010 1842x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selectie DFC werkt zich uit de naad tijdens intensief middagje Funkicken

Door Fred van Dongen

Update (dinsdag, donderdag geen training) – De DFC-selectie gunde zich ondanks de algehele afgelasting zaterdagmiddag toch geen vrij. Een deel van de spelers werkte zich sportief uit de naad in de sportschool Workout Centre Difference van Henk en Inge Robbemond aan de De Jagerweg in Sterrenburg.

Trainer Paul Koster had daar een middagje funkicken gepland. Het werd een intensief sportief uitstapje waarbij veel van de conditie werd gevergd. Na met een dik kwartier spinning te zijn opgewarmd kregen spelers en trainer ruim een uur lang een afmattend lesje funkicken onder leiding van Inge Robbemond. Die slaakte onophoudelijk aanmoedigingskreten en versaagde in tegenstelling tot sommige deelnemers conditioneel geen moment.
 
Zo werd de alternatieve training een inspannende maar leerzame klus onder de titel Genieten & Afzien. De energie die de spelers tijdens de sessie verbruikten zorgde heel veelzeggend voor met condens beslagen spiegels in de sportzaal van het Workout Centre Difference.
 
**Komende dinsdag- en donderdagavond wordt niet meer getraind. Donderdag wordt het kalenderjaar wel uitgeluid met een gezellig samenzijn bij de WOK in Papendrecht. In het nieuwe jaar wordt de training op dinsdag 4 januari hervat. Het weekeinde erna gaan spelers en staf een lang weekend op Trainingskamp in Nederland.
 
Update – De eerstvolgende competitiewedstrijd is in principe op zaterdag 15 januari. Dan wordt de begin deze maand afgelaste thuiswedstrijd tegen AZVV uit Axel ingehaald. De week daarop is een uitwedstrijd tegen Nieuwdorp geprogrammeerd.
 
*Bijgaand een uit 27 beelden bestaande door Fred van Dongen gemaakte fotoreportage van het inspannende middagje Funkicken.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com