Per vrijdag 14 januari ook Jokeren tijdens de Klaverjasavonden van DFC

27 december 2010 975x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Per vrijdag 14 januari ook Jokeren tijdens de Klaverjasavonden van DFC

De klaverjasavonden bij DFC worden met ingang van het nieuwe jaar uitgebreid met Jokeren.

Mede-organisator Jan Breet (foto-inzet) licht toe: ,,Al enige tijd werd door diverse dames druk uitgeoefend om naast de traditionele klaverjaswedstrijden ook het Jokeren in te voeren. Uw oproep heeft nu gehoor gekregen. Met ingang van 14 januari 2011 (tevens de eerste klaverjaswedstrijd van het nieuwe jaar) wordt u de gelegenheid geboden naast het klaverjassen ook het oeroude spelletje Jokeren te spelen.´´
 
Jan vervolgt: ,,Dit wordt vaak door de dames uitgeoefend, maar ook de heren zijn van harte welkom. Welke spelregels we gaan hanteren wil ik graag met de deelnemers afstemmen. Gaarne vooraf aanmelden via e-mail j.breet94@chello.nl of per mobiele telefoon 06-2224 1814, zodat wij  een overzicht hebben hoeveel personen wij kunnen verwachten. Dit vanwege het  aankopen van prijzen en materiaal etc.´´
 
Op de eerstkomende klaverjas-joker-avond (14 januari dus) kan in het clubgebouw van DFC worden ingeschreven vanaf 19.30 uur á 3 euro bij administrateur Ton Vos. De loting vind plaats om 19.50 uur – de kaartwedstrijden beginnen om 20.00 uur. Aan het eind van de avond  is er een loterij.
 
De overige avonden dat er nog gespeeld kan worden zijn 18 februari, 11 maart en als laatste avond 15 april. Alle speelavonden zijn op vrijdag. En tot vlot voor wie het nog niet weet: de klaverjasorganisatie bestaat uit Peter Geyp, Ton Vos, Peter Louwman, Ruud Hendriks, Fred Eland en Jan Breet.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com