Klaverjasavond goed bezocht ondanks winterse weer*Fred Eland wint 4de ronde

19 december 2010 1469x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Klaverjasavond goed bezocht ondanks winterse weer*Fred Eland wint 4de ronde

De vierde ronde van de Klaverjascompetitie DFC stond afgelopen vrijdagavond in het teken van Kerstmis. De belangstelling was uitstekend ondanks de barre winterse weersomstandigheden.

Mede-organisator Peter Geijp: ,,Het was en zeer geslaagde avond mede door de opkomst die gezien het weerbeeld knap was te noemen. In totaal waren vijf tafels bezet. Dus 20 personen, waardoor er geen uitloters waren. Iedereen was ruim voldoende op tijd aanwezig zodat we op het exacte aanvangstijdstip konden beginnen.´´
 
Over het prijzenpakket was iedereen te spreken. Peter Geijp: ,,Mede door enkele sponsors –  Keurslager Martin van Wijngaarden, Stam Hoveniers en Primera Nico de Visser – hadden we de beschikking over prachtige prijzen en een presentje voor thuis in de huiskamer. Tot slot wil ik de deelnemers bedanken voor hun komst en de gezellige avond. Voorts wens ik namens de organisatie iedereen een prettige Kerst en een goede Jaarwisseling toe.´´
 
De vierde ronde werd uiteindelijk gewonnen door Fred Eland (foto-inzet) die 5151 punten bijeen kaartte. De top-vijf bestond verder uit: 2 Arie Evers (5100), 3 Sylvia Vuik (5034), 4 Gerard Bos (4993) en 5 Co Hendriks (4983).
De vijfde ronde van de Klaverjascompetitie staat gepland voor vrijdagavond 14 januari. Inschrijven vanaf 19.30 uur, loten 19.55 uur en aanvang kaarten 20.00 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com