Kerstjannen trakteren kabouters op de dag dat vrij DFC 1 virtueel koploper werd

11 december 2010 1118x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kerstjannen trakteren kabouters op de dag dat vrij DFC 1 virtueel koploper werd

Het was vandaag misschien wel de laatste officiële speeldag van dit kalenderjaar. Volgende week wordt vorst met sneeuw verwacht zodat niet is uitgesloten dat het komende zaterdag weer tot veel afgelastingen komt.

DFC 1 kwam vanmiddag helaas niet in actie omdat het veld van Zwaluwe in opdracht van de gemeente Drimmelen vrijdag al was afgekeurd. Toch deed de ploeg van trainer Paul Koster goede zaken, omdat koploper Pelikaan verrassend onderuit ging bij VVC´68 dat nu de troon van de tweede klasse E bekleedt. DFC dat twee wedstrijden achter ligt (uit tegen SSV´65 en Zwaluwe) beschikt nu over de minste verliespunten en mag zich dus virtueel koploper noemen.
 
DFC 2 dat volop in de race is om het kampioenschap in de reserve derde klas haalde op eigen hoofdveld uit tegen het vijfde van VVGZ (8-0). Het hoofdveld was verrassend goed bespeelbaar. Keeper Koen van Torenburg kreeg na afloop een even groot als ironisch compliment van technisch coördinator Arie Evers. ´Of ie geen kou had gevat´. Koen kreeg immers nauwelijks werk te verrichten.
 
Arie Evers was vanmiddag overigens ook even een echte familieman. Broer Anne en diens zoon Jordy volgden met Arie het oefenduel tussen DFC 1 en Oranje Wit 1. Bij de sympathieke stadgenoten durfde overigens alleen secretaris Ben Bade kleur te bekennen – hij droeg een heuse oranje-witte winterdas.
 
Ben en alle andere bezoekers constateerden dat DFC drukdoende is het terreintje voor de ingang van het clubgebouw te renoveren. Een nieuw hekwerk vormt nu een officiële scheiding tussen de fietsenstalling en het pad langs het hoofdveld.
 
In het clubgebouw waren zaterdag rond het middaguur overigens twee heel bijzondere gasten te vinden: De Kerstjannen (Breet en Schuurman) trakteerden de DFC-kabouters op poffertjes en andere lekkernij.
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com