Franklin, Kenneth en Merijn winnaars Voetvolley-toernooi selectie DFC

17 december 2010 905x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Franklin, Kenneth en Merijn winnaars Voetvolley-toernooi selectie DFC

Door de sneeuwval kon donderdagavond niet buiten worden getraind. Trainer Paul Koster van DFC  bood zijn selectiespelers niettemin een aantrekkelijk alternatief aan. In de eigen sportzaal  werd een intern Voetvolley-toernooi gehouden.

Paul Koster: ,,Winnaars waren Franklin (Wielingen), Merijn (van Groesen) en Kenneth (Klaverweide). Het was weer een nuttige avond met heel veel lachen. Na het toernooi bleven nog wat spelers hangen om nog een partijtje te spelen. Hoogtepunt: de omhaal van Kenneth, die ver uit zou gaan maar via het  hoofd van Arvind (Ramesar) alsnog een punt opleverde voor de latere winnaars.´´
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com