Extra fotoserie geslaagd Sinterklaasfeest jongste DFC-jeugd

1 december 2010 679x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Extra fotoserie geslaagd Sinterklaasfeest jongste DFC-jeugd

Van het geslaagde Sinterklaasfeest voor de jeugd van DFC afgelopen zaterdag in het clubgebouw kregen we een extra serie foto´s binnen. Ze zijn gemaakt door Hans IJben, vader van een van de vele DFC-pupillen. Bij deze dank namens de website-eindredactie.

Zoals bekend pakten tijdens het eerste uur van het feest de wat oudere kinderen de surprises uit die ze voor hun teamgenootje hebben gemaakt en waren er diverse spelletjes voor de jongste jeugd. Eind van de middag arriveerde Sinterklaas met zijn pieten onder muzikale begeleiding van de Pepernotenbende (Bar Gebeure).
 
*Voor meer tekst en foto´s zie elders op deze site het onderwerp:

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com