DFC ziet Oranje Wit net wat slagvaardiger handelen in aantrekkelijk oefenduel

11 december 2010 1391x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC ziet Oranje Wit net wat slagvaardiger handelen in aantrekkelijk oefenduel

DFC en stadgenoot Oranje Wit benutten de verplichte vrije zaterdagmiddag met een oefenduel op het kunstgras van DFC.

Hoewel DFC verdienstelijk tegenstand bood toonde Oranje Wit aan dat het als eersteklasser net een treetje hoger staat dan DFC dat het tot nu toe uitstekend doet in de tweede klasse E. Slordigheden in de beginfase van het aantrekkelijke duel braken DFC uiteindelijk op.
 
Binnen tien minuten stond Oranje Wit op 0-2 door treffers van Ismail Yildrim (van richting veranderde vrije trap) en Omar Zenzen (communicatiefout in DFC´s verdediging). DFC vocht zich knap terug in de wedstrijd en werd in het tweede kwart zelfs enkele malen behoorlijk gevaarlijk. Bas Verhoeven en Aaron Perez Maria waren dicht bij de aansluitingstreffer maar strandden op de uitstekende Oranje Wit-doelman.
 
In het tweede bedrijf liep Oranje Wit – dat net iets directer, slimmer en effectiever opereerde dan de thuisploeg – al snel naar 0-3 via een fraaie stift-bal van Vincent Kroon. DFC dat qua spelopbouw beslist niet de onderliggende partij was, bleef jagen op de aansluitingstreffer. De formatie van trainer Paul Koster creëerde zich ook enkele redelijke kansen. In de afwerking zat het echter diverse malen net niet mee.
 
Oranje Wit toonde aan slagvaardiger te zijn op het vlak van afronden. Opnieuw Vincent Kroon bepaalde toen hem even wat ruimte werd geboden, twintig minuten voor tijd de eindstand beheerst op 0-4.
 
Basis DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Nick Stam, Bas Verhoeven (46m Merijn van Groesen), Erik Vos, Kenneth Klaverweide, Marvin Hooplot, Aaron Perez Maria, Appie Güler (46m Robin Ramesar).
Bijzonderheden: Peter Geijp was grensrechter bij DFC als vervanger van de geblesseerde Johan van den Broek. Clifton Sewpersad viel kort na rust uit met een enkelblessure. Vleugelverdediger Jonathan Dubbeldam moest tijdens de warming-up afhaken wegens een knieblessure.
Scheidsrechter: Ad van Drunen. (Verslag: Fred van Dongen)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com