DFC 2 (2): Tweede presenteert zich pas na een half uur als scoringsmachine

11 december 2010 1281x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 (2): Tweede presenteert zich pas na een half uur als scoringsmachine

Op een uitstekend bespeelbaar hoofdveld versterkte DFC 2 z´n positie als tweede in de reserve derde klas. De ploeg van trainer Robert Mohan kende geen genade met VVGZ 5 dat met 8-0 klop kreeg na een 3-0 ruststand.

DFC toonde een surplus aan kwaliteit en was van begin af aan de toonaangevende formatie. Keeper Koen van Torenburg kreeg amper werk te verrichten. Al in de beginfase regende het kansen voor de thuisploeg die zich tot dan toe matig presenteerde in de afwerking.
 
De hoop die VVGZ hier uit peurde bleek echter vals. Na een half uur brak goalgetter Sadik Karasahin uiteindelijk de ban. Een inzet van Hikmet Uysal veroorzaakte lichte wanorde in de VVGZ-gelederen waarna Sadik uit de draai de 1-0 in het net deponeerde. Daarmee was het ijs gebroken want nog voor rust vergrootten Franklin Wielingen en Clifton Sewpersad de marge naar drie.
 
Ook in het tweede bedrijf ontspon zich een eenrichtingsverkeer. Aanvoerder Sabit Kayhan, die vanaf rechts regelmatig dreigend was, zorgde al snel voor 4-0. De opgekomen lange voorstopper Aike Janssen pikte ook weer een goaltje mee door een voorzet op maat van invaller Stephan van Beusekom fraai binnen te koppen: 5-0.
 
Uit de brede waaier aan kansen pikten Anthonie Radjkoemar (2x) en Sadik Karasahin er in het laatste kwartier drie uit om het doelsaldo van DFC 2 verder op te vijzelen (8-0).
 
DFC 2: Koen van Torenburg, Kusay Pekince, Thomas van Brakel, Aike Janssen, Arvind Ramesar (46m Stephan van Beusekom), Hikmet Uysal, Clifton Sewpersad (55m Robin Ramesar), Anthonie Radjkoemar, Sabit Kayhan, Sadik Karasahin, Franklin Wielingen. (Verslag Fred van Dongen)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com