Sterk optreden DFC 2 in oefenwedstrijd tegen Wieldrecht 2 (4-1)

13 november 2010 1040x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sterk optreden DFC 2 in oefenwedstrijd tegen Wieldrecht 2 (4-1)

DFC 2 benutte de verplichte vrije zaterdag voor een oefenwedstrijd op het eigen kunstgrasveld tegen Wieldrecht 2. Dat acteert in de reserve eerste klas en derhalve twee divisies hoger dan derdeklasser DFC 2.

Van klassenverschil bleek overigens vanmiddag geen sprake. DFC 2 won dik verdiend met 4-1 na een 1-0 voorsprong bij rust. Trainer Robert Mohan was na afloop begrijpelijk in z´n nopjes met het fraaie resultaat: ,,Het was een goede wedstrijd waarin we prima georganiseerd hebben gespeeld.´´

De roodwitte treffers kwamen op naam van Franklin Wielingen, Robin Ramesar, Kusay Pekince (foto-inzet) en Coskun Altintas. Pas bij 4-0 kon Wieldrecht wat terugdoen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com