Stemming zit er goed in bij DFC 1 én DFC 4 na fraaie uitoverwinningen

22 november 2010 701x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Stemming zit er goed in bij DFC 1 én DFC 4 na fraaie uitoverwinningen

Vriendenploeg DFC 4 zit in een fantastische flow. Het team van de coaches Johan Mol en Opa Jan en Ronald van Pelt staat sinds enkele weken ferm bovenaan in de eigen reserve-klasse.

Diverse spelers zagen afgelopen zaterdag aanvankelijk op tegen de uitbeurt bij Pelikaan 8, maar die lichte angst bleek misplaatst. Het Vierde was kwalitatief gewoon de betere ploeg en triomfeerde verdiend met 2-4. Alle reden om zaterdag na afloop terug in de eigen DFC-kantine nog even een gezellig feestje te bouwen. Speler Steven Kalis legde de leut even vast met zijn blackberry en seinde de feestelijke prent terecht even door naar de website-eindredactie.
 
*Ook bij DFC 1 heerste afgelopen zaterdag na afloop een feestelijke stemming. Na de lange reis naar Westkapelle waar De Noormannen werden verslagen met 0-2, bouwde het triomferende team op de terugreis nog even een spontaan feestje in de spelersbus.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com