Soos DFC viert tienjarig bestaan met bezoek aan beroemde kaasboerderij

5 november 2010 714x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Soos DFC viert tienjarig bestaan met bezoek aan beroemde kaasboerderij

Op 2 november j.l. bestond DFC´s Ouderen (donderdagmiddag) Soos 10 jaar en dat werd donderdag gevierd met een uitstapje naar kaasboerderij Kuijper in Giessenburg.

Het gezelschap werd aldaar rondgeleid door boer Kuijper zelf. Eerst naar en door de stallen, met aangepast blauw schoeisel. Vele (soorten) koeien waren te zien, te horen en te ruiken. Vervolgens nam vrouw Kuijper het over en liet alle fases zien van de kaasbereiding. In de winkel werd de nodige kaas geproefd en gekocht.
 
Na een gezellig samenzijn met een (kaas)hapje en drankje werd de leerzame middag afgesloten. Kees de Ridder overhandigde de initiatiefnemers van het eerste uur een foto album met herinneringen en voor ieder sooslid een jubileumpen met inscriptie.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com