Sinterklaas presenteerde zich weer als een ware DFC-connaisseur

26 november 2010 778x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas presenteerde zich weer als een ware DFC-connaisseur

Sint en Pieten bezochten volgens een heel lange traditie donderdagavond de senioren van DFC nadat die klaar waren met hun trainingen. De Goedheiligman kon na zijn feestelijke entree plaatsnemen op zijn oude vertrouwde maar o zo eenvoudige DFC-troon.

Van de spelers van het succesvol opererende eerste werden keeper Rudolf Peute en aanvoerder Erik Vos op ludieke wijze door Sint toegesproken. Selectiespeler en bekend rapper Suleiman van der Straaten gaf een speciale Sint-rap ten gehore. Suleiman is herstellende van een geslaagde knieoperatie.
 
Ook de andere teams inclusief de veteranen kwamen aan de beurt. Sinterklaas ontpopte zich andermaal als roodwitte insider die weer van veel details op de hoogte bleek.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com