Sinterklaas bezorgt jeugd DFC weer een onvergetelijke feestmiddag

28 november 2010 830x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas bezorgt jeugd DFC weer een onvergetelijke feestmiddag

De jeugd van DFC vierde zaterdag in het eigen clubgebouw het traditionele Sinterklaasfeest.

Eveline in ´t Veld van de Jeugdevenementen-commissie (JEC): ,, Het eerste uur pakten de wat oudere kinderen de surprise die ze voor hun teamgenootje hebben gemaakt uit en waren er diverse  spelletjes voor de jongste jeugd. Eind van de middag arriveerde Sinterklaas met zijn pieten onder muzikale begeleiding van de Pepernotenbende (Bar Gebeure)´´.

,,Het was een leuke middag met ongeveer zo’n 55 kinderen die. Een aantal E-tjes hadden surprises voor elkaar gemaakt en met veel lol werden de gedichtjes voorgelezen en de soms toch wel "vieze" surprises uitgepakt. Voor de jongere kinderen werd er onder begeleiding van een aantal pieten een echte bingo gehouden. Als er een valse bingo! zou zijn dan moest diegene een sinterklaasliedje zingen. Gelukkig hadden de pieten het zo goed uitgelegd en de nummertjes opgenoemd dat niemand zo´n valse bingo had.´´
 
,,Hierna werden er een aantal spelletjes gedaan en was er zelfs een meneer die figuren maakte van ballonnen en kon je als je dat wilde ook nog geschminkt worden. Daarna werden de kinderen toch wel een beetje zenuwachtig want ja er waren al wel de hele middag pieten aanwezig maar Sinterklaas was nog steeds niet gezien. ´´
 
,,Gelukkig klonk er tegen kwart over vijf een heleboel muziek vanuit de kantine. En ja hoor daar kwam toch ook Sinterklaas met zijn eigen muziekkapel nog even langs. Uitgebreid mochten alle teams bij de Sint en zijn Pieten op het podium komen. Nadat de kinderen ook allemaal nog een zakje snoep hadden meegekregen was het feest voorbij en kon iedereen vrolijk naar huis.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com