Programma flink gehavend door regenval*Ruime thuiszege DFC 4 op kunstgras

6 november 2010 612x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Programma flink gehavend door regenval*Ruime thuiszege DFC 4 op kunstgras

De recente regenval heeft danig huisgehouden in het programma van de DFC-teams voor vandaag.

Zo werden de wedstrijden van DFC 1 (bij SSV´65 in Goes) , DFC 2 (thuis tegen EBOH 2), DFC 3, DFC 5 en DFC 6 afgelast. Bij de jeugd kwamen alleen B1 en E1 in actie. SSV´65 – DFC wordt naar alle waarschijnlijkheid ingehaald op zaterdag 27 november. Voor die dag heeft de KNVB een inhaalronde geprogrammeerd. De andere afgelaste wedstrijden worden mogelijk ook die dag gespeeld.

*DFC 4 kwam als enig roodwit team vandaag wel in actie. Op het goed bespeelbare kunstgrasveld werd met 5-0 gewonnen van gast Nieuw Lekkerland 6. Bij rust leidde het ongeslagen DFC nog bescheiden met 1-0.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com