Paul Koster ook volgend seizoen hoofdtrainer*Contract jaar verlengd

29 november 2010 688x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Paul Koster ook volgend seizoen hoofdtrainer*Contract jaar verlengd

Paul Koster (38) is ook volgend seizoen hoofdtrainer van DFC. Hij is zoals bekend momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Dordts oudste voetbalclub.

Mei dit jaar promoveerde DFC onder Kosters leiding naar de tweede klas nadat twaalf maanden eerder de club onder leiding van trainer Laurens Gerlich via het kampioenschap van de vierde naar de derde klas was gesprongen. Momenteel staat DFC ferm in het linkerrijtje van de tweede klasse E met even veel verliespunten als koploper Pelikaan doch met één wedstrijd minder gespeeld.
 
DFC-voorzitter Ger Hüsen: ,,Met Paul hebben we vanmorgen een afrondend gesprek gehad. Wederzijds bestaat de intentie om graag met elkaar door te gaan. Paul heeft het prima naar zijn zin bij DFC en het bestuur is van mening over een geweldige, jonge en ambitieuze trainer te beschikken.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com