Leiders Cees en Ton op sociale toer: Fruitmand voor Suleiman, cadeaubon Davut

11 november 2010 1475x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Leiders Cees en Ton op sociale toer: Fruitmand voor Suleiman, cadeaubon Davut

DFC´s elftalleiders Ton Lucas en Cees van Woerkom gingen woensdagavond op roodwit familiebezoek.

Het actieve duo: ,,We zijn namens staf en selectie even langs geweest bij Suleiman van der Straaten met een fruitmand om zijn herstel van de operatie aan zijn linker knie te bespoedigen. Suleiman is voor ons van grote waarde. En niet vergeten: hij is zowel binnen als buiten het veld een fijne gozer.´´

,,Daarna zijn we naar de kersverse ouders Davut en Esther Sahan gegaan om hun kleine zoontje Eren te bewonderen. Namens de selectie en begeleiding DFC1 hebben we het jonge gezin een prenetal cadeaubon gegeven. En we hebben met de trotse vader afgesproken dat als Eren een beetje kan gaan voetballen hij dit bij DFC gaat doen.´´
 
*Meer foto´s over het bezoek aan Suleiman zie de link van diens vader Fokko: www.fokkofotos.nl

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com