Jeugdcommissie begonnen met verkoop Verjaarskalender ´vol jeugdteams´

24 november 2010 2380x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugdcommissie begonnen met verkoop Verjaarskalender ´vol jeugdteams´

Update2 – DFC´s jeugdcommissie heeft een bijzondere verjaardagskalender laten maken. Op deze kalender zijn de teamfoto’s van alle jeugdploegen verwerkt. De verkoop begon vanmiddag (zaterdag 27 november). Clubicoon Jan Breet kocht voorafgaand aan het Sinterklaasfeest voor de jongste jeugd in het clubgebouw voor zes euro het eerste exemplaar.

De foto’s die zijn gebruikt zijn ook te zien op de website van DFC onder de link Jeugdfotowand. Voorts hangt in de kantine een affiche. De unieke kalenders kosten zoals bekend dus zes euro per stuk. De opbrengst gaat naar activiteiten voor de DFC-jeugd.
 
Fred Eland van de commissie: ,,We zijn wel wat voorzichtig geweest met het te bestellen aantal kalenders, daar we niet goed kunnen inschatten wat de animo zal zijn. De afgelopen dagen hebben we de animo onder de jeugdleiders gepeild en die was zeer groot. Ze waren allemaal enthousiast en de verwachting is dan ook dat we snel uitverkocht zijn. Als dit punt is bereikt gaan we werken met een bestellijst. Na ongeveer 40 bestellingen zullen we weer een order plaatsen bij onze leverancier. Het duurt daarna ongeveer 2 weken voordat we de nabestelling binnen hebben.´´

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com