JEUGD: Thriller tussen DFC en Drechtstreek eindigt in 2-2 gelijke stand

28 november 2010 805x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Thriller tussen DFC en Drechtstreek eindigt in 2-2 gelijke stand

DFC E2 – Drechstreek E5 2-2

Na een aantal weken van geen voetbal was het weer zover. DFC E2 kon aantreden tegen Drechtstreek E5. Drechtstreek E5 was pas later aan de competitie toegevoegd (uit een hogere klasse)en geldt samen met DFC E2 als een van de kampioenskandidaten. Gelijk vanaf het begin van de wedstrijd was te zien waarom. DE wedstrijd ging redelijk gelijk op waarbij drechtstreek iets mee de overhand had. Ondanks dit kwam DFC  E2 toch op een voorsprong.  Ajup kreeg de bal in zijn bezit en zag vanaf de middenlijn dat de keeper te ver voor zijn doel stond. Hij schoot hem over de keeper zo het doel in. Wat een doelpunt. Een paar minuten later werd het zelfs  2-0 door “Alu”. Dat was een meevaller. Dit wilde niet zeggen dat DFC beter was. Nee mede door een paar fantastische reddingen van Tim was het 2-0 bij de rust.

De 2de helft begon het zelfde als de eerste.  Drechtstreek was iets beter . De eerste 10 minuten hield E2 stand echter toen gebeurde het toch.  Drechtstreek scoorde de 2-1 en een paar minuten later ook de 2-2.  Even dachten we toen dat het zover was dat we de eerste verlies partij zouden krijgen. Maar door wederom een paar waanzinnige reddingen van Tim bleef het toch 2-2 waardoor E2 nog steeds geen wedstrijd heeft veloren en de belangrijkste kampioenskandidaat is. Wel weten we dat we over 2 weken weer aan de bak moeten om wederom tegen Drechtstreek te voetballen.

Mark Leider E2

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com