JEUGD: RKsv RCD F1 – DFC F1: 3-8

21 november 2010 707x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: RKsv RCD F1 – DFC F1: 3-8

Na een paar weken zonder wedstrijd konden de spelers van F1 eindelijk weer het veld op en dat was goed te merken. Vanaf het beginsignaal werd RCD opgejaagd en de doelpunten vielen met regelmaat. De trainingsarbeid was in de eerste helft goed terug te zien, want er werd veel en goed naar elkaar overgespeeld en dit resulteerde in een ruststand van 0-6.

Na de pauze nam F1 wat gas terug en RCD had zich goed hersteld, waardoor het spel op een neer ging. De mooiste actie kwam aan het eind van de wedstrijd van Yassine, die op links eerst 2 spelers passeerde en op het moment dat de keeper uit zijn doel kwam de bal slim voor het doel speelde. Kort daarna werd bij een 3-8 eindstand afgefloten.

De doelpunten werden vandaag gemaakt door Max, Mert, Colin(2), Ryan en Yassine(2).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com