JEUGD: Dubbeldam F4 – DFC F2: 5-3

24 november 2010 822x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Dubbeldam F4 – DFC F2: 5-3

20 november, de terugwedstrijd tegen Dubbeldam staat op het programma. In eerste instantie zijn we blij dat er uberhaupt een programma is, gezien de afgelastingen van afgelopen weken. Samen met Dubbeldam zijn wij met voorsprong de sterkste teams van de competitie. De thuiswedstrijd, die door ons met 4-2 werd gewonnen voorspelde een spannende strijd, en dat werd het ook!
 

F2 begon iets te verdedigend, waardoor Dubbeldam dicht bij ons doel kon komen. En met vier grote Dubbeldam-knapen, die allen een goed afstandschot hebben is dat vragen om problemen. Die kwamen er dan ook. Voordat iedereen het in de gaten had stonden we met 3-0 achter.

Dat ging niet goed, dus toen Joey, Nick en Jan meer voorin gingen spelen, kwamen we fantastisch terug. Door sterk doorzetten van Jan stuiterde de bal in de goal van Dubbeldam, 3-1! Dat had Dubbeldam niet verwacht, het leek er op een gemakkelijke dag te worden. Onze goal gaf ons moed, en met alle krachten (de gemiddelde lengte van ons is een stuk minder dan die van Dubbeldam) werd aangevallen. En daar stond, vlak voor rust, Naomi klaar om met haar goede been (rechts, want haar linker was ingetaped na haar verstuiking) de bal in te schieten, 3-2. Direct was het rust. Op zich jammer, want we zaten net lekker in de wedstrijd.

Na rust kwam Dubbeldam weer te snel op voorsprong, waardoor de marge weer 2 doelpunten werd. Maar toch gaf ons team niet op, en door een prima actie van Joey werd het weer spannend, 4-3.
De kansen op 4-4 werden helaas niet benut, en door niet opletten hobbelde de bal van de zijkant voor de voet van een Dubbeldammer, 5-3. De tijd ontbrak om hier nog wat aan te doen, mede omdat er vier minuten te vroeg werd afgefloten.
 

Wij als leiding willen de jongens en meid grote complimenten geven voor de getoonde inzet, het prachtige samenspel en de getoonde moed. Qua fysieke sterkte hebben we het vandaag moeten afleggen, maar jullie waren fantastisch bezig.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com