JEUGD: DFC F1 – Streefkerk F1: 7-1

28 november 2010 829x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC F1 – Streefkerk F1: 7-1

Onder barre omstandigheden, temperatuur even boven nul, het veld nat en koud en voor aanvang viel er zelfs wat sneeuw, moest F1 vandaag tegen het lastige Streefkerk. DFC begon sterk aan de wedstrjd en zette veel druk op de tegenstander zodra deze de bal had. Dit resulteerde in een paar afstandschoten van o.a. Stijn en Yassine, maar deze misten nog de goede richting. Al snel bleek dat Streefkerk een aardige ploeg heeft en zij kwamen met een gevaarlijke counter richting het doel, hetgeen Michael tot een uitstekende redding dwong.

Opnieuw ging F1 in de aanval en Stijn schoot hard richting het doel en doordat een verdediger van Streefkerk de bal raanraakte verdween deze achter de kansloze doelman. Snel na de aftrap veroverde F1 weer de bal en na een goede combinatie op het middenveld speelde Stijn de bal naar Mert die uitstekend in het doel schoot.

Streefkerk gaf zich echter nog niet gewonnen en op het moment dat F1 dacht wat gas te kunnen terugnemen counterde ze snel naar 2-1. Nog voor rust werkte Sukru een corner van Yassine echter in het doel van de tegenstander waardoor we met een prima voorsprong gingen rusten.

Zonder Yassine, die geblesseerd in de kleedkamer achterbleef, ging F1 in de 2e helft op zoek naar het vierde doelpunt. Doordat ze steeds goed naar elkaar overspeelden kreeg Streefkerk weinig gelegenheid om een tegenaanval op te zetten. Een voorzet van Stijn op Mert werd wederom door een verdediger van Streefkerk aangeraakt en dit betekende 4-1.

Hierna had Streefkerk 3 grote kansen, maar keeper Colin en de paal stonden in de weg. Sukru schoot daarna de bal van afstand binnen. Nu werd de mooiste aanval opgezet. Via Michael – Efe – Sukru – Mert en Ryan. Ryan wilde de bal terugspelen op Mert, maaar Streefkerk tikte de bal weg richting Stijn, die de bal van grote afstand in het doel schoot. Efe bepaalde de eindstand vervolgens op 7-1. Een uitstekende teamprestatie!

Hans

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com