JEUGD: DFC B1 – Peursum B1: 3-3

21 november 2010 1177x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: DFC B1 – Peursum B1: 3-3

Na een redelijke eerste helft waarbij DFC minder kansen creeerden als peursum maar peursum verzuimde om het af te maken. Halverwege de eerste helft kreeg dfc een verdiende penalty na een individuele actie van Ahmet Tasqin, afgerond door Moreno Cretella. Dit was tevens de ruststand. Na rust begon DFC sterk en na een goede aanval via de linker kant werd deze uiteindelijk afgerond door Faysall Lachhab. Na deze voorsprong onstond er een soort paniek achterin en werd er moeizaam uitverdedigd. Hiervan profiteerde Peursum optimaal door via 2-1 snel op 2-2 te komen. Een kwartier voor tijd leek de beslissing te vallen door een mooie goal van Mounaim, vanaf een meter of 25 schoot hij de bal over de keeper het doel in. Maar zoals zovaak dit seizoen ging het 3 minuten voor tijd toch mis na slecht uitverdedigen werd de bal over keeper Aldair heen geschoten

Opstelling: Erdi(aldair 45), Moreno, Sem, Jur, Maurizio,Angelo(Faysall 45) Malek, Marco(Ahmet 30) Axcel , Mark(Mounaim 45), Gregory

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com