Grote speler polismarkt nieuwe sponsor DFC 6*Treedt ook toe tot Business Club

6 november 2010 2491x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Grote speler polismarkt nieuwe sponsor DFC 6*Treedt ook toe tot Business Club

Door Fred van Dongen

DFC 6 heeft een nieuwe teamsponsor. Van Houwelingen Den Hollander Assurantiën (slogan: Daar zit je zeker) uit Rotterdam heeft Het Zesde in een nieuwe outfit gestoken. Binnenkort vaart VHDH onder de vlag van Meeùs, een van de grote spelers van polissen op de Nederlandse markt. Zodoende zijn shirts en trainingspakken voorzien van de naam Meeùs.

Het Surinaams / hindoestaanse DFC 6 is een echte vriendenploeg van spelers met een roodwit hart. Leden draaien ook regelmatig kantinedienst. Zo verzorgen ze op een aantal donderdagen de catering na afloop van de diverse trainingen. Surinaamse broodjes en hapjes staan dan op het menu. Die vinden steeds gretig aftrek.
 
Henk Ramesar, al vele jaren een bekende DFC´er en vader van Robin (DFC 1) en Arvind (DFC 2), is een van de mensen die de touwtjes bij Het Zesde organisatorisch in handen hebben. ,,Maar bij het binnenhalen van deze nieuwe sponsor heb ik veel medewerking gekend van Djurmy Mohansingh en Glenn Bechoe. Ons team bestaat uit 22 spelers. Elke week moeten zo´n vijf, zes afzeggen wegens werk en zo. Vandaar  de brede selectie.´´
 
Het assurantiebedrijf vervangt Toshiba dat enkele seizoenen lang ´een uitstekend teamsponsor´ was. Ramesar toonde zich bij de officiële presentatie van de teamsponsor vanmiddag in DFC`s bestuurskamer ook zeer verguld met de medewerking van Gaitrie Bechoe, office manager bij Van Houwelingen Den Hollander.
 
Bas van Houwelingen van het onder meer naar hem genoemde assurantiebedrijf was hoogstpersoonlijk naar DFC gekomen voor een officieel rendez-vous. Voorzitter Henk Nieboer heette hem daar welkom en toonde zich vanzelfsprekend zeer ingenomen met initiatief en sponsor. Om waardering uit te drukken en de band met de nieuwe sponsor te versterken overhandigde de preses een ingelijst DFC-shirt met daarop de sponsornaam aan de teamsponsor. Nieboer bood tevens recente exemplaren van Presentatiegids en Clubnieuws aan en verblijdde de sponsor ook met een exemplaar van het Jubileumboek DFC 125.
 
De roots van de tegenwoordig in Zeeland wonende Bas van Houwelingen bleken overigens zowel familiair als zakelijk in Dordrecht te liggen. Enkele DFC´ers bleken voor hem geen vreemden, onder wie beschermheer Wim Verzijl (´Ken ik van de Lions´) en hoofdsponsor Danny van Adrichem. De laatste kan er zo goed als zeker op rekenen dat  Van Houwelingen binnenkort toetreedt tot de door Van Adrichem geleide Business Club DFC.
 
*Meer info over de sponsor:  www.vhdh.nl/
 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com