Grote belangstelling voor jubileumfestiviteiten Nar Veure en Bar Gebeure

1 november 2010 996x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Grote belangstelling voor jubileumfestiviteiten Nar Veure en Bar Gebeure

Hofkapel Bar Gebeure vierde afgelopen weekeinde het 33-jarig bestaan.  Omdat ellev in carnavalskringen als hét zottengetal bij uitstek wordt gezien, betekende dat een onvervalst carnavals-lustrum voor het uit DFC voortgekomen Bar Gebeure. Nog altijd bestaat een hechte band tussen DFC en de hofkapel.

Het jubileum wordt samen met DFC´s carnavalsgilde Nar Veure zaterdagavond gevierd met een Gouden Jubileum Party in het clubgebouw. Dik tien kapellen traden daar op evenals enkele artiesten en een DJ  met  ‘jaren 70/80 muziek’. De dresscode was goud. Ook het DFC-complex was speciaal voor de gelegenheid gehuld in gouden sferen. De belangstelling was groot. De organisatie telde enkele honderden aanwezigen.
 
Zondagmiddag hield Bar Gebeure  eveneens op het DFC-complex  een reünie voor oud-leden en genodigden. Ook voor dit evenement bestond grote belangstelling. Meer info over het 33-jarig bestaan van Bar Gebeure zie de Nieuwsgroep Carnaval op deze site te bereiken via het menu Alle Berichten.
 
*Bijgaand wat foto´s van de Golden part afkomstig van de hyve van Lia van Wijngaarden. Voor meer foto´s zie haar hyve:  http://lia1701.hyves.nl/
*Van de festiviteiten verschijnt binnenkort ook beeldmateriaal op de site van Nar Veure en Bar Gebeure: www.narveure.nl en www.bargebeure.nl 
 
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com