Eerste winterse zaterdag leverde diverse ludieke verassingen op

27 november 2010 907x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eerste winterse zaterdag leverde diverse ludieke verassingen op

Op de eerste winterse zaterdag van het nieuwe seizoen was het voor velen afzien op en langs de velden. In Zeeland sneeuwde het zelfs waardoor de inhaalwedstrijd van DFC 1 in Goes opnieuw werd afgelast.

Selectiespelers kregen een alternatief door hun trainer voorgeschoteld in de vorm van een spontane extra training. Daarna was het kijken naar de verrichtingen van Het Tweede in de belangrijke stadsderby thuis tegen EBOH 2. Het werd verdiend 3-1 voor DFC 2 dat daarmee z´n titelaspiraties bestendigde.
 
De derby leverde los van spannende spelmomenten ook enkele aparte foto´s op. Zoals Marlon Kramer die zich na afloop graag manifesteerde als Het Spook van Ebo. En Aike Janssen die leek te solliciteren naar de rol van hoofdpersoon in een spannende film of boek.
 
Bij DFC 5 dat dit seizoen voor het eerst als team kon worden gefotografeerd houden ze er wel een heel bijzondere manier van visitekaartjes op na. Althans wat betreft de namen op de achterzijde van de shirts. Zo presenteerde ene Patrick zich als I-Petje en toonde Bono de Roo onverwacht Spaanse aspiraties door zich – volgens zijn fans terecht – voor te stellen als Bonito. Ene Don Fredo is al op zoek naar een Spaanse club voor hem… (Tekst Fred van Dongen)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com