DFC-voorzitters present in Kunstkerk bij overhandiging boekwerk Buddingh´

24 november 2010 2727x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-voorzitters present in Kunstkerk bij overhandiging boekwerk Buddingh´

Het was gisteren (24 november) 25 jaar geleden dat de beroemde schrijver en dichter én DFC´er Kees Buddingh’  overleed. In de Kunstkerk aan de Museumstraat in Dordrecht vond zodoende woensdagavond de officiële presentatie plaats van het 1120 pagina’s tellende boek Buddingh’ Gebundeld.

Het is een bundeling van Buddingh´s werken door zijn biograaf Wim Huijser, die woensdag ook een voordracht hield. Tijdens de avond voor genodigden werd het fraaie boekwerk overhandigd aan Kees´ vrouw en twee zonen. Behalve  Dordrechts burgemeester Brok gaven ook de DFC-voorzitters Ger Hüsen en Henk Nieboer acte de présence.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com