DFC verrassend onderuit in oefenduel tegen derdeklasser MVV´58: 0-2

13 november 2010 2983x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC verrassend onderuit in oefenduel tegen derdeklasser MVV´58: 0-2

DFC verloor vanmiddag op het eigen kunstgrasveld de oefenwedstrijd tegen MVV´58 verrassend met 0-2. Die stand was reeds bij rust bereikt. Het duel was vanwege de algehele afgelasting van vandaag in het KNVB-district Zuid I ingelast om te voorkomen dat het wedstrijdritme zou afbrokkelen. Vorige week kwam DFC vanwege een afgelasting immers ook al niet in actie.

Oefenpartner MVV´58 uit Meteren speelt in de derde klas, een tree lager dan DFC. Vorige seizoen ontmoetten beide ploegen elkaar als derdeklassers in de competitie. DFC triomfeerde toen twee keer.
 
Vanmiddag legde MVV de basis van de oefenzege in de eerste helft. Na de hervatting domineerde DFC dat diverse kansen kreeg maar niet scherp genoeg dan wel ongelukkig was in de afronding. Zo strandden inzetten van Appie Güler (foto-inzet), Aaron Perez Maria en Merijn van Groesen op lat en paal. Bovendien werd een naar de mening van velen zuivere treffer van Marvin Hooplot afgevlagd wegens buitenspel.
 
Basis DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Nick Stam, Bas Verhoeven, Erik Vos, Yusuf Simsek, Marvin Hooplot, Aaron Perez Maria, Appie Güler. Wissels: Merijn van Groesen, Franklin Wielingen, Marlon Kramer, Jonathan Dubbeldam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com