DFC 6 triomfeert met 3-1 en krijgt langzaam zelfvertrouwen terug

21 november 2010 645x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 6 triomfeert met 3-1 en krijgt langzaam zelfvertrouwen terug

Na een reeks nederlagen boekte DFC 6 vandaag een mooie overwinning. Alblasserdam 5 werd met 3-1 verslagen.

Leider Henk Ramesar: ,,Met  twee spitsen (Aroen& Banghie) en drie aanvallende middenvelders konden we druk uitoefenen op de helft van Alblasserdam. Van het vijftal kansen in de eerste helft benutten we er drie: 1-0 Banghie en 2-0 Aroen door prima combinaties en 3-0 uit een vrije trap van Kleit, waarbij de muur overigens slecht stond opgesteld.´´
 
,, Achterin werd kort gedekt en haast geen kansen weggegeven,waardoor onze goalie Murat weinig te verrichten had. Klasse jongens! De derde helft werd voorzien door Kenneth, Ramon(allebei bijna 50 jaar) en Ule (59). Heel goed was dat Hans die vanochtend per vliegtuig uit Paramaribo aankwam speciaal naar DFC was gekomen om de jongens te feliciteren. Aroen die maandag met vakantie wensen we fijne dagen toe´´.
 
*Bijgaand beelden van de recente sponsorbijeenkomst van DFC 6.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com