DFC 4 komt na rust op stoom*Team neemt met 5-0 zege koppositie over

7 november 2010 1011x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 komt na rust op stoom*Team neemt met 5-0 zege koppositie over

Update – Zaterdag stond voor de mannen van DFC 4 een thuiswedstrijd tegen Nieuw-Lekkerland 6 op het programma. Het duel vond plaats op het kunstgrasveld en was zodoende de enige seniorenwedstrijd bij DFC die doorgang vond. Het Vierde triomfeerde met 5-0 en is nu koploper in z´n klasse.

De eerste helft was nog niet goed van DFC,meldt verslaggever / speler Tomas Nuyten. Al zorgde Maarten Janssen voor de rust nog wel voor een voorsprong. Trainer Opa Mol had in de rust enkele tactische omzettingen gedaan waardoor het spel in de tweede helft stukken beter was.
 
DFC liet de bal het werk doen en bouwde de score snel uit. Maarten Janssen kon met een penalty zijn tweede van de middag binnenschieten. Even later was het Willem Opmeer met het mooiste doelpunt van de dag. Met een droog afstandsschot versloeg hij de keeper van Nieuw-Lekkerland. Ook Erik Bouwens (kopbal) en nogmaals Maarten Janssen scoorden, waardoor de gasten met 5-0 werden verslagen. Ronald van Pelt wist dus weer zijn doel schoon te houden.
 
Door de zege handhaafde Het Vierde niet alleen z´n ongeslagen status maar nam het en passant ook de koppositie over van De Zwerver 4. Komende zaterdag een echte topper: DFC 4 – De Zwerver 4, aanvang half een.

Stand bovenaan: DFC4  6-16 (+20), De Zwerver4 7-16 (+8), Groote Lindt5 6-13 (+3), Drechtstreek7 5-12 (+5).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com