DFC 4 behoudt ongeslagen status en koppositie door 2-4 zege in Zwijndrecht

22 november 2010 693x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 behoudt ongeslagen status en koppositie door 2-4 zege in Zwijndrecht

DFC 4 behield zijn ongeslagen status en koppositie in de competitie. In Zwijndrecht werd zaterdag Pelikaan 8 met 2-4 verslagen.

De Peli\’s kwamen uit hun eerste de beste kans op voorsprong, nadat DFC meerdere goede kansen niet had verzilverd. Ondanks de achterstand bleef Het Vierde doorgaan met voetballen en domineerde het de wedstrijd. DFC scoorde tweemaal en kwam zo op een 1-2 voorsprong. Na een makkelijk gegeven vrije trap wist Pelikaan weer op gelijke hoogte te komen.

Het kwaliteitsverschil was echter te groot en Het Vierde besliste de wedstrijd uiteindelijk met twee goals (2-4). De doelpuntenmakers van DFC waren Robbie Korn (2x) en Jensen Heijsman (2x – foto-inzet). Zo blijft Het Vierde op koers voor het kampioenschap, meldt speler-verslaggever Tmas Nuyten. De volgende wedstrijd is thuis tegen Heerjansdam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com