2 E: DFC haalt 27 november in bij SSV´65*18 december thuis tegen Oostkapelle

16 november 2010 2273x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E: DFC haalt 27 november in bij SSV´65*18 december thuis tegen Oostkapelle

Update – In de tweede klasse E van het zaterdagvoetbal wordt zaterdag 27 november de wedstrijd SSV´65 – DFC ingehaald. Het duel in Goes begint om half drie. SSV´65 tegen DFC werd zaterdag 6 november als enige wedstrijd in 2 E afgelast omdat het veld in Goes niet bespeelbaar was.

*Zaterdag 27 november wordt ook DFC 2 tegen EBOH 2 ingehaald. Ook dit duel sneuvelde op 6 november door de slechte veldomstandigheden. De belangrijke stadsderby in de reserve derde klas begint 27 november om 12.00 uur.

**Alle wedstrijden die afgelopen zaterdag vanwege een algehele afgelasting van de KNVB Zuid I werden geschrapt, worden ingehaald op zaterdag 18 december. Dat betekent dat die dag onder meer DFC 1 – Oostkapelle 1 en DFC 2 – Dubbeldam 2 op de rol staan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com