2 E (3): Snelle goal na rust van Appie Güler vloert opportunistische tegenstande

20 november 2010 1509x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 2 E (3): Snelle goal na rust van Appie Güler vloert opportunistische tegenstande

*Vervolg wedstrijdverslag – Daarna moest de Zeeuwse doelman twee voortreffelijke reddingen verrichten om de achterstand niet te laten oplopen. Hij reageerde adequaat op zowel een schot van Marvin Hooplot als een slimme vrije trap van Erik Vos.

In het tweede bedrijf ging DFC opnieuw voortvarend van start met goed combinatiespel. De Noormannen kregen er geen vat op en moesten toezien hoe na tien minuten Appie Güler na een afgeslagen hoekschop met beheersing en precisie de 0-2 in het Zeeuwse doel legde.
 
De Noormannen probeerden voornamelijk met de lange bal de aansluitingstreffer te forceren. Dat leverde DFC af en toe een zee aan ruimte op die evenwel wel kansen maar geen goals opleverde. Een enkele keer wist het opportunistisch opererende De Noormannen toch dreigend voor keeper Rudolf Peute te verschijnen.
Die bleek met zijn acties echter even robuust als de Westkapelse vuurtoren achter hem. Zoals bekend ligt de accommodatie van De Noormannen aan de voet van deze eeuwenoude lichtreus. En zo stond al ruim voor het eindsignaal vast dat de volle buit naar Dordrecht zou gaan.
 
De Noormannen – DFC 0-2 (0-1) – 33m Bas Verhoeven 0-1, 55m Appie Güler 0-2. Scheidsrechter: G.G.A. Daems (Gilze).
Opstelling DFC: Rudolf Peute, Clifton Sewpersad, Marco van Woerkom, Marvin Langevoort, Nick Stam, Bas Verhoeven, Erik Vos, Kenneth Klaverweide, Merijn van Groesen, Appie Güler (70m Aaron Perez Maria), Marvin Hooplot (85m Robin Ramesar).Grensrechter: Johan van den Broek. Wissel niet ingezet: Jonathan Dubbeldam.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com