Leider Ton Lucas ´volgde´ Dinteloord – DFC in de stad van Messi en Suárez

9 oktober 2010 3108x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Leider Ton Lucas ´volgde´ Dinteloord – DFC in de stad van Messi en Suárez

Update – De verrichtingen van DFC werden zaterdagmiddag ook gevolgd in Catalonië. Zoals bekend viert een van de twee leiders van het eerste, Ton Lucas, met zijn echtgenote Astrid vakantie in Barcelona. Om precies te zijn in badplaats Castelldefels waar ook Leo Messi woont.

Castelldefels blijkt een aantrekkelijk oord voor bekenden uit de voetbalwereld. Dezer dagen verblijft ook Ajax-vedette Luis Suárez er. Met vrouw Sofia en twee maanden oud dochtertje Delfina. Ze vieren er een korte vakantie bij de ouders van Sofia. De sportkrant Mundo Deportivo interviewde de Uruguyaan voor de editie van vandaag. Luis liet doorschemeren ,,dat ooit spelen voor Barcelona fantastisch zou zijn” en toonde verder veel waardering voor zijn ploeggenoot Gregory van der Wiel.

Op een zonnig balkon met uitzicht op de Middellandse Zee hield Ton Lucas zaterdag zijn mobieltje binnen handbereik om zo snel mogelijk informatie te krijgen over het verloop van de wedstrijd bij Dinteloord. Helaas werd tot teleurstelling van de ook op verre afstand met de spelers sterk meelevende Ton de 1-0 achterstand bij rust ook eindstand.

Ton blijft nog een dikke week in Catalonië. Na zich volgende week zaterdag breed te hebben laten informeren over het verloop van DFC´s competitiewedstrijd (thuis tegen Arnemuiden) bezoeken Ton en Astrid zaterdagavond 16 oktober met DFC´s pr-man Fred van Dongen de Spaanse topper Barcelona – Valencia in Camp Nou.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com