Kleine zege DFC 4 op Oranje Wit 9 (1-0) door treffer Erik Bouwens

16 oktober 2010 763x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kleine zege DFC 4 op Oranje Wit 9 (1-0) door treffer Erik Bouwens

DFC 4 begon de eerste helft tegen Oranje Wit 4 aardig. Iedereen stond goed opgesteld, de tegenstander werd vastgezet en het enige wat ontbrak was een doelpunt. Dat veranderde na ongeveer een half uur. Toen scoorde Erik Bouwers (fotoinzet) uit een rebound na een geplaatst schot van Martijn van der Waal.

Tweede helft was op zijn zachtst gezegd zeer matig. Gelukkig bakte de tegenstander er ook weinig van waardoor DFC 4 in staat was om de 1-0 te handhaven. Conclusie: het was niet onze beste wedstrijd ooit, maar als we zulke wedstrijden ook winnen, kunnen we toch meedingen naar het kampioenschap.

Opstelling DFC 4: Steven, Maurice, Erik, Tijmen, Thomas, Danny K, Danny H, Mario, Maarten J, Erasmus en Robbie.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com