JEUGD:Drechtstreek F5 – DFC F2*Geweldige overwinning voor DFC F2: 0-9

9 oktober 2010 713x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD:Drechtstreek F5 – DFC F2*Geweldige overwinning voor DFC F2: 0-9

Na een weekje rust is er eindelijk weer een wedstrijd, en weer mooi weer! De competitie is een beetje raar gelopen door het terugtrekken van ODS en IFC, maar gelukkig is Oranjewit F6 er aan toegevoegd.

We komen door een wegafsluiting een paar minuten te laat op het veld, dus iedereen staat te trappelen.
We moeten helaas 7 tegen 7 spelen (beleid Drechtstreek), waardoor aan beide zijden drie wissels moeten wachten. Joey is vandaag de aanvoerder, hij is de laatste wedstrijd goed in vorm. Nick keept de eerste helft en Noah de tweede, waardoor Jelle eens een hele wedstrijd kan spelen.

De eerste helft speelt zich grotendeels af op de helft van Drechtstreek. Maar die staan best goed te verdedigen, waardoor we met solo-acties er moeilijk doorheen komen. Onze goals komen dan ook door goed samenspel. Bij rust staat het 4-0 voor DFC. De limonade smaakt naar meer, en na amper 5 minuten stormen de spelertjes weer terug naar het veld.

De tweede helft volgt de zelfde druk van ons, maar Drechtstreek komt er af en toe ook gevaarlijk uit. Noah voorkomt nog een goal door een geweldige snoekduik. Het scoren gaat iets makkelijker dan voor rust en Jelle scoort er twee. De corners van Jan en Max zijn erg gevaarlijk, en uiteindelijk scoren Joey (3), Nick (2), Jelle(2), Jan(1) en Max (1).

Defensief was er niet veel te doen, maar toch stond Xander steeds weer op de juiste plek. Luca ging meer mee naar voren, en Noami en Eren deden erg hun best, eindstand 9-0. Ga zo door allemaal, en dan kan er nog iets leukers van komen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com