JEUGD:DFC D1M – Dussense Boys D2M: 6-0

16 oktober 2010 592x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD:DFC D1M – Dussense Boys D2M: 6-0

Na de twee late uit wedstrijden was het deze keer weer vroeg uit de veren om op tijd op het voetbalveld te staan .
Vorige week speelde we tegen de zelfde tegenstander die was gewonnen met 0-8 toen waren danique en lindy afwezig/geblesseerd,deze keer waren minou en lonneke er niet bij .
we begonnen weer fel ten strijde waardoor Amber v K in de 3e min al gelijk het 1e doelpunt van de wedstrijd maakte door een goede voorzet van Yoella vanuit de draai in te schieten.
hier en daar wat kansjes maar omdat het erg druk voor de goal was viel het niet mee om te scoren,maar door een goed samenspel van Lotte en Danique maakte danique de 2-0 .
Shirley was ook weer van de partij en maakte zo haar eerste doelpunt voor haar nieuwe rood/witte club 3-0

Lotte kreeg ook kans om haar eerste goal te maken maar miste de voorzet.
na deze kans ging het pas echt lopen ,in de laatste 5 min voor de rust wisten we nog 3 keer te scoren.
die werd ingeleid door een mooie aktie en goede afronding van shirley maar werd door de keepster goed met de vuisten gekeerd. Om en om werden de corners genomen.deze nam shirley op haar schoen die door een rare kluts bij Yoella terecht kwam en m zonder nadenken achter de keepster schoot 4-0 . Een minuut later werd de corner door Yoella genomen ,hard naar de tweede paal schoot waar shirley de bal na een goede aanname simpel de bal alleen maar binnen moest tikken dat was de 2e van shirley . Na ong 29 min werd er weer voorgezet vanaf de rechterflank en prima
tegendraads in geschoten door Denise .

Na de limo in de rust dachten we weer met dubbelle cijfers te winnen.
maar het voetbal werd erg onrustig .wwaardoor we een hoop kansen creeerde maar de bal er niet meer in kreeg ,maar ook comlimenten voor de tegenstander die zich na de rust erg goed weerde tegen onze aanvallen
Uiteindelijk toch wel tevreden want weer mooie doelpunten gezien en een hoop plezier

ga zo door 

Tekst: Cees & Kirsten
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com