JEUGD: SC Amstelwijck F1 – DFC F1: 4-2

2 oktober 2010 640x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: SC Amstelwijck F1 – DFC F1: 4-2

Om 9.00 u moesten de mannen van trainer Gerrit aantreden tegen F1 Amstelwijck. In de kleedkamer gaven de jongens duidelijk te kennen dat ze op scherp stonden. Na het fluitsignaal bleek dit echter niet geheel het geval. De meeste DFCérs moesten toch nog wakker worden. Maar ja, zaterdagochtend om 09.00 uur!

Bij de ploeg van Amstelwijck leek alles net iets beter te lukken en al snel stonden ze met 2 – 0 voor. Het leek erop dat DFC van de mat gespeeld zou worden maar niks was minder waar, na circa 10 minuten in de 1e helft kreeg DFC meer grip op de wedstrijd en kregen ze zelfs een aantal kansen. Op slag van rust scoorde onze ploeg het 1e tegen doelpunt. De ruststand was dus 2 -1.

Na de rust had Amstelwijck zich toch weer iets herpakt, wat resulteerde in  meer balbezit en meer kansen. Uiteindelijk resulteerde dit in nog 2 doelpunten en een tussenstand van 4 -1. DFC bleef fanatiek en verbeten doorspelen, waardoor ze nog heel wat kansen kregen. Met nog een minuut of 8 te spelen scoorde DFC het 2e doelpunt. Ondanks het aanvallende spel, lukte het ze helaas niet de doelman van Amstelwijck nogmaals te passeren. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 4 – 2.

Het elftal van Gerrit heeft zich kranig verweerd en toonde veel inzet, vooral daar Amstelwijck F1 uit 11 spelers(!) bestond, waarvan er 3 a 4 toch wel erg groot leken. Goed gedaan mannen en op naar de volgende match!!

Joop Jansen  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com