JEUGD: Prachtig samenspel leidt tot ruimte overwinning voor DM1

9 oktober 2010 624x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Prachtig samenspel leidt tot ruimte overwinning voor DM1

Dussense Boys D2M – DFC D1M0-8 -De meeste meiden konden net als vorige week lekker uitslapen want ook deze wedtrijd begon pas om 11.45 uur .  Alleen Kelsey & Minou niet want die waren gevraagd om mee te spelen met de D-jongens en die moesten om 8.30 uur uit spelen. De meiden hebben het uiteindelijk goed gedaan volgens de leiding van de jongens.
 

Kelsey was centrale verdediger en Minou in de aanval. Oke we gingen dus vanaf het begin in de aanval en daar kwamen een aantal schoten uit voort een aantal net naast of gekeerd door de grote keepster.
Maar deze keer was het Amber v K die een harde voorzet van rechts nog voordat hij kon stuiteren op haar schoen nam en de 0-1 onhoudbaar binnen schoot.
De 0-2 kwam van de schoen van Yoella de bal werd onderweg naar de goal net aangeraakt waardoor hij met een raar effect in de verre hoek viel. Doordat Lonneke een mooi steek balletje op Ammi gaf en die een meter of 8 in duel moest maar door haar inzet het duel won en de 0-3 prachtig in knalde.

Ook na de rust was het weer eenrichtingsverkeer. Een enkele keer kwam de lange bal door onze verdediging richting Selin, maar door de snelheid van Amber v k en Yoella was het gevaar snel onder controle. Na rust scoorde Minou de 0-4 en 0-5 , en Lonneke scoorde de 0-6 door de bal op de doellijn in te tikken na een misverstand van de keepster, die op de hoge harde knallen van Kels en Yoella een beter antwoord had.
 

Ook onze nieuwe aanwinst Shirley deed haar best om nog een doelpuntje mee te pikken, maar bij een beetje pech helaas geen succes. Wel wist ze een aantal keren de medespeelsters goed vrij voor de goal te zetten. En niet te vergeten Denise die met haar goal een lekkere maaltijd van de grote M voor zichzelf verdiende. Ja ja moeders niet te hopen dat ze iedere week scoort want anders groei ze uit haar kleren. De wedstrijd was al bijna ten eind toen Yoella de 0-8 nog binnen schoot.

Nou meiden we begonnen de wedstijd een beetje onrustig maar als we dat ook wat meer onder de knie krijgen dan kunnen we nog meer kansen creëren.  Goed gedaan meiden –  Toppie! (Tekst de trotse coaches Cees en Kirsten).

DM1 :Ammi ,Kelsey,Yoella,Amber,Lonneke,Minou,Lotte,Selin,Denise & Shirley – Afwezig: Lindy geblesseerd aan enkel en Danique familie feestje.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com