JEUGD: OMC F1 – DFC F1: Spannend duel eindigt in 2-2

9 oktober 2010 575x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: OMC F1 – DFC F1: Spannend duel eindigt in 2-2

Met 4 ploegen met 7 punten is dit een zeer spannende competitie. F1 begon dan ook zeer aanvallend en kreeg ondanks het vroege tijdstip van 8.30u direct al kansen. Waar vorige week de spelers nog moesten opstarten hadden ze daar deze keer geen moeite mee. Helaas stond het vizier van onze aanvallers nog niet scherp genoeg waardoor de uitblinkende doelman van OMC veel tegen hield.

Na de eerste aanvallen kreeg OMC wat meer vat op de wedstrijd waardoor ook keeper Michael een paar keer in actie moest komen om ons doel schoon te houden. OMC ging steeds vaker de duels aan en er ontstond een open wedstrijd. Bij een ingooi van Stijn controleerde Efe de bal en schoot deze voorbij de keeper: 1-0 voor DFC. OMC wenste echter niet op te geven en maakte nog voor rust de 1-1.

Na rust hetzelfde spelbeeld: DFC valt weer aan en Yassine maakt met een mooi afstandschot 2-1. De volgende doelpogingen werden echter gemist of weer door de doelman van OMC gestopt. Ook OMC denkt nog steeds te kunnen winnen en maakt uit een corner een prachtig doelpunt. Beide ploegen krijgen nog wat kansjes, maar de stand verandert niet meer.

Deze competitie blijft voorlopig nog erg spannend! Volgende week de return tegen OMC. Als we onze kansen dan weten te benutten moet een overwinning mogelijk zijn. (Tekst Hans)
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com