JEUGD: Klinkende overwinning DFC C1 (6-0)

9 oktober 2010 563x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JEUGD: Klinkende overwinning DFC C1 (6-0)

DFC C1 heeft in de thuiswedstrijd tegen Drechtstreek een 6-0 overwinning geboekt. Direct vanaf het beginsignaal werd de verdediging van Drechtstreek onder druk gezet door DFC  en al snel resulteerde dat in een verdiende voorsprong.Tim Huijbens zorgde voor de belangrijke openingstreffer.

Dit doelpunt gaf zo veel vertrouwen dat DFC in hoog tempo bleef aanvallen. Drechtstreek kon slechts een enkele keer counteren, maar de verdediging onder leiding van Jake van Dam gaf geen kans weg. Drechtstreek had geen verweer tegen het soms knappe combinatievoetbal van DFC en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Jordy Balder, Jordy Boogert en opnieuw Tim zorgden voor een ruime 4-0 voorsprong bij rust.

De tweede helft toonde hetzelfde wedstrijdbeeld, alleen sprong DFC slordig met de vele kansen om. Drechtstreek kreeg zelfs nog kansen op een tegendoelpunt, maar Bob Hokke wist zijn doel schoon te houden. Slechts twee doelpunten waren er nog te bewonderen, allebei van de voet van Tim. Al met al een dikverdiende overwinning voor een goed en met veel inzet spelend DFC

Opstelling: Bob, Dennis, Jake, Yakup (Joey), Nadir, Jordy van Wijngaarden, Tim, Özteken, Jordy Boogert, Jordy Balder (Giovanni) en Yusuf.

Volgende week een uitwedstrijd: bij SC Amstelwijck om 10.30 uur.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com